Μεμβράνες τζαμιών > Αντηλιακές μεμβράνες Θεσσαλονίκη > Μεμβράνες Καταστημάτων & Κατοικιών

Μεμβράνες Καταστημάτων & Κατοικιών


Αντηλιακες 1Η τεχνολογία συστημάτων τοποθέτησης υαλοπινάκων και κουφωμάτων έχει αλλάξει αισθητά τα τελευταία χρόνια,δίνοντας βαρύτητα πλέον στην εξοικονόμιση ενέργειας.Είναι πλέον γνωστό οτι η μεγαλύτερη περιοχή απώλειας ενέργειας είναι οι υαλοπίνακες.Η τοποθέτηση μεμβράνης είναι μία πρακτική και αποδοτική επιλογή κι αυτό συμβαίνει γιατί:

1.Μειώνουμε την θερμότητα.Η τοποθέτηση μεμβράνης είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να μειωθεί η ανεπιθύμητη ηλιακή θερμότητα που μεταφέρεται μέσω των υαλοπινάκων.Μπορεί να παρέχει μείωση θερμότητας μέχρι και 78% σε σχέση με το μη επεξεργασμένο γυαλί, ενώ παράλληλα ελέγχει τα καυτά σημεία και δροσίζει τα ηλιόλουστα σημεία  του σπιτιού  ή του γραφείου σας.

*Τα διάφανα φίλμ ασφαλείας απωθούν το 98% ή και παραπάνω των ακτίνων UV.

2.Μειώνουμε τον αποχρωματισμό  & τους κινδύνους Υγείας.Οι μεμβράνες απωθούν μέχρι και το  99%* των ακτίνων UV, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν σημαντικά τη θερμότητα. Αυτό βοηθά στην  προστασία των πολύτιμων επιπλώσεων σας από αποχρωματισμούς και παρέχει ασπίδα «αντηλιακής» προστασίας του δέρματος σας απο τον επιβλαβή ήλιο.

3.Μειώνουμε την αντηλιά.Οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία - η άμεση έκθεση στον ήλιο, οι αντανακλάσεις από το χιόνι, το νερό ή τα κτήρια του περιβάλλοντος χώρου-υπάρχει μία ιδανική λύση ειδικών φίλμ, που καταπολεμά το ενοχλητικό έντονο φως και την αντηλιά.

4.Απολαυάνουμε την εξοικονόμιση ενέργειας.Η μείωση στις δυσαναλογίες της θερμοκρασίας ,που προκαλούνται από το ακραίο φως του ήλιου, είναι ένας απο τους πιο σημαντικούς λόγους που τόσοι πολλοί σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και μηχανικοί χρησιμοποιούν μεμβράνες. Η μείωση της απώλειας θερμότητας θα αυξήσει την αποδοτικότητα των συστημάτων ΘΕΚ (Θέρμανση Εξαερισμός Κλιματισμός) και θα χαμηλώσει τις ενεργειακές δαπάνες.

5.Αυξάνουμε την Ασφάλεια.Τα ατυχήματα,οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ο βανδαλισμός μπορούν αμέσως να μετατρέψουν ένα απλό γυαλί σε μία απειλή για τη ζωή μας.Η μεμβράνη μπορεί να ενεργήσει ως «δίχτυ ασφάλειας» συγκρατώντας τα θραύσματα γυαλιού.

6.Ενισχύουμε την Εμφάνιση.Υπάρχουν πολλές επιλογές απο μεμβράνες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εξωτερική εικόνα του σπιτιού ή του γραφείου σας είτε αυτό είναι σύγχρονο είτε και κλασσικό.

7.Είναι γρήγορο & εύκολο.Η επαγγελματική εγκατάσταση της μεμβράνης είναι γρήγορη και απλή και βασίζεται στο εξειδικευμένο προσωπικό και την πολυετή εμπειρία της εταιρίας μας.

 

 

Gallery foto