Μεμβράνες τζαμιών > Αντηλιακές μεμβράνες Θεσσαλονίκη

Αντηλιακές μεμβράνες Θεσσαλονίκη


window_film_1Στην αγορά συνήθως αναφέρονται ως “φυμέ” μεμβράνες και ελάχιστα ως "ζελατίνες" και όχι σαν "αντι-ηλιακές μεμβράνες" ή "αντι-ηλιακά φίλτρα".

Παρακάτω θα βρείτε μία λεπτομερή περιγραφή των οφελειών της μεμβράνης:

Η μεμβράνη όταν εφαρμόζεται σε ένα τζάμι δρα ουσιαστικά ως “φίλτρο” ή απλά ως μόνωση του χώρου στον οποίο τοποθετείται. Η ιδιότητα αυτή της μεμβράνης την καθιστά ως ένα από τα πιο οικολογικά δομικά υλικά της σύγχρονης εποχής.

Οι μεμβράνες της σημερινής τεχνολογίας έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα ελέγχου της ηλιακής ενέργειας.Πιο συγκεκριμένα οι μεμβράνες παρέχουν μείωση θερμότητας μέχρι και 82% σε σύγκριση με το απλό,μη-επεξεργασμένο γυαλί.

Η ηλιακή ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένης  της θερμότητας, του ηλιακού φωτός και των ακτίνων UV, προκαλεί ανεπιθύμητες ζημιές στις επιπλώσεις εσωτερικών χώρων. Η μεμβράνη λειτουργεί ως ένα είδος «αντηλιακής προστασίας» ,μειώνοντας τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου,τους αποχρωματισμούς (επίπλων,υφασμάτων,ταμπλώ αυτοκινήτων)  και εμποδίζει παράλληλα μέχρι και το 99% των επιβλαβών UV ακτίνων του.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία - η άμεση έκθεση στον ήλιο, οι αντανακλάσεις από το χιόνι, το νερό ή τα κτήρια του περιβάλλοντος χώρου-υπάρχει μία ιδανική λύση ειδικών φίλμ που καταπολεμούν και μειώνουν το ενοχλητικό έντονο φως.

Οι δυσαναλογίες της θερμοκρασίας σε εσωτερικούς χώρους  προκαλούνται από περιοχές με αρκετό ήλιο ή  σκιά. Η μεμβράνες μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπιση της εσωτερικής θερμοκρασίας, μειώνοντας κατά συνέπεια τις δαπάνες κλιματισμού.Παράλληλα βελτιώνουν την άνεση του χώρου και κατα κύριο λόγο εξοικονομούν ενέργεια.