Μεμβράνες τζαμιών > Αντηλιακές μεμβράνες Θεσσαλονίκη > Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Μεμβράνες Αυτοκινήτων


IMG_0659Οι μεμβράνες στα αυτοκίνητα/λεωφορεία παρουσιάζουν πολλαπλά οφέλη, ανάλογα πάντα με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:

Μείωση θερμότητας:Οι μεμβράνες της τελευταίας τεχνολογίας παρέχουν μείωση θερμότητας μέχρι και 78% σε σχέση με το μη επεξεργασμένο γυαλί του αυτοκινήτου.Ένα πιό δροσερό εσωτερικό παρέχει περισσότερη άνεση και μπορεί να μειώσει σημαντικά τη χρήση του κλιματιστικού-επεκτείνοντας έτσι τη ζωή του- και αυξάνει την απόδοση του καυσίμου σε χιλιόμετρα.

Μείωση Αποχρωματισμού:Η μεμβράνη εμποδίζει μέχρι και το 99% * των ακτίνων UV ,ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά τη θερμότητα. Μειώνοντας τις δύο βασικές αιτίες αποχρωματισμού προστατεύουμε  και επεκτείνουμε τη ζωή του εσωτερικού μέρους του αυτοκινήτου σας,όπως των καθισμάτων, ταπήτων, των ξύλινων επενδύσεων και του ταμπλό.

*Οι διαφανείς μεμβάνες ασφάλειας & προστασίας εμποδίζουν μέχρι και το 98% ή και περισσότερο των ακτίνων UV.

Μείωση κινδύνων υγείας:Η έκθεση στις ακτίνες UV είναι γνωστό ότι θέτει κινδύνους υγείας στα μάτια και το δέρμα σας. Οι μεμβράνες παρέχουν ένα αποτελεσματικό «αντηλιακό σύστημα» ενάντια στα επιβλαβή αποτελέσματα του ήλιου.

Εμποδίστε την επικίνδυνη αντηλιά:Η αντηλιά ή το έντονο φώς από τους προβολείς των αυτοκινήτων τη νύχτα μπορεί να εμποδίσει την ορατότητα σας ενώ οδηγείτε. Αυτή η επικίνδυνη κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί  σε μεγάλο βαθμό με την τοποθέτηση μεμβράνης στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα του οχήματος σας.

Αυξήστε την Ασφάλεια & την Προστασία:Οι πιο ανθεκτικές  μεμβράνες ασφαλείας αυτοκινήτου μπορούν να παρέχουν  ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος και προστασίας των περιουσιακών σας στοιχείων ενάντια στους επίδοξους ληστές αυτοκινήτων .

Ενίσχυση Εμφάνισης:Υπάρχουν ποικίλα είδη μεμβράνης που ταιράζουν σε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου, φορτηγού ή  SUV. Υπάρχει μια σειρά αποχρώσεων για να διαλέξετε ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε ,απο «αόρατα» εώς και πολύ σκούρα φίλμ.

Είναι γρήγορο & εύκολο:Η επαγγελματική τοποθέτηση των φίλμ είναι γρήγορη και απλή. Στα περισσότερα οχήματα μπορούν να τοποθετηθούν μεμβράνες σε 2 έως 3 ώρες.


 

Gallery auto